Зносостійкість електрообігрівачів Венеція

Інфрачервоні обігрівачі Венеція відносяться до класу найбільш зручних, універсальних та економічних систем сучасного опалення. Крім того, їх відрізняє надвисока зносостійкість, пов’язана з особливостями конструкції та правильним вибором матеріалів для складових частин приладів. На вітчизняному ринку компанія є однією з провідних, а її продукція нічим не поступається європейським аналогам.

Моделі обігрівачів

Клієнтам пропонується чотири лінійки інфрачервоних приладів – преміальна, оптимальна, стандартна та економна. Незважаючи на невисоку ціну, навіть економ-моделі мають гарантійний строк, однаковий з преміальними – 5 років. На практиці ж зносостійкість і надійність продукції забезпечує реальний строк експлуатації близько 25-30 років.

Моделі різних класів наступні особливості:

  1. Клас «Premium». Додатково комплектується біологічними конвекторами. Має найбільшу потужність, оскільки розрахований на роботу в приміщеннях великої площі. Терморегулятори на панелях програмуються.
  2. «Оптимальний». Включає лінійку приладів середньої потужності. На панелях також присутні додаткові конвектори теплого повітря, але регулювання температури здійснюється терморегуляторами механічного типу.
  3. «Стандарт». Від попередньої серії відрізняється меншим різноманіттям моделей та відсутністю регуляторів температури в базовій комплектації.
  4. Обігрівачі економ-класу. Одні з самих популярних завдяки простоті, надійності, великому вибору дизайнерського виконання керамічної поверхні та товщині всього 1,5 см. Створені спеціально для використання в якості візуально привабливих опалювальних панелей індивідуального або інтегрованих в загальну систему електричного опалення.

Технічні характеристики теплообігрівачів

Технологічними особливостями таких ІЧ-приладів являються:

  1. Конструкція. Генератор випромінювання виготовляється з термостійкого вуглецевого волокна та запаюється в керамічну пластину. Тильна сторона, а також конвекційні ребра виконуються з металу. Це забезпечує конструкції надзвичайну механічну міцність та стійкість до біохімічних впливів.
  2. Зносостійкість. Пов’язана з мінімальним зносом всіх комплектуючих, оскільки панелі повністю монолітні, а схема не містить жодних рухомих елементів.
  3. Система генерації тепла обігрівача. Працює шляхом утворення довгохвильового ІЧ-випромінювання частотою 50-200 мкм. Далі теплова енергія накопичується в керамічній пластині і поступово передається всім предметам в приміщенні, включаючи стіни та меблі. Оскільки теплоємність кераміки в десятки разів вища, ніж у металів, тепло розповсюджується ще тривалий час після вимкнення приладів.
  4. Спосіб регулювання температури. Здійснюється:
    • механічними терморегуляторами – вимагає ручного коректування встановленого температурного режиму.
    • електронними програматорами – системами повномасштабного «клімат-контролю». Дозволяє попереднє тривале програмування режимів.
    Якою потужністю володіє електрообігрівач.

    В залежності від призначення, прилади випускаються в таких діапазонах потужності:

    • 250 - 750 Вт – для кухні, санвузлів, кабінетів, спалень, їдалень площею від 5 до 20 м2;
    • 700 - 1400 Вт – панелі збільшеної потужності та функціоналу для приймалень, холів, офісних та службових приміщень площею до 40м2 та більше.

    Як вибрати кращий електрообігрівач

    Основних критеріїв два:

    • ціна та функціональність – при бажанні зекономити варто придбати моделі економ-класу або стандарт, для максимального комфорту – преміальні;
    • співвідношення потужності та площі – приймайте питому потужність рівною приблизно 40-50 Вт/м2.

    Для більш точного та оптимального вибору звертайтесь до наших менеджерів.

    В нашому магазині Ви можете придбати переносний обігрівач «Венеція» любого типу з гарантією довготривалої зносостійкості.
Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
38 + ? = 40
Введіть капчу*