Плюси і мінуси керамічних обігрівачів: очевидні факти

Плюси і мінуси Керамічних - Фото

Якщо ви застрягли в інтернеті в пошуках характеристики кераміки для опалення будинку або квартири, значить ваш привал точно тут. Зараз ви дізнаєтеся плюси і мінуси керамічних обігрівачів - і все стане ясно!

Керамічні обігрівачі: переваги і недоліки

Ця техніка буває 2 видів:

  • конвекційний вид, коли повітря нагрівається природним способом конвекції, тобто циркуляції;
  • інфрачервоний або зональний вид, коли предмети поруч з технікою нагріваються за допомогою інфрачервоного проміння, і тільки потім вже тепло переходить в повітря і простір. При цьому тепло направлено в певну точку, що іноді просто необхідно.


Серед особливостей цих обігрівачів виділяють устрій, організацію приладу, в якій є керамічна плита і металевий корпус, між якими є теплообмінник з профілю і нагрівальний елемент. Холодне повітря нагрівається, проходячи через теплообмінник. Потім воно виходить з приладу завдяки циркуляції. Інфрачервоне випромінювання нагріває приміщення своїм специфічним способом. Прилад нагріває все навколо по обидва боки.

Серед недоліків знаходять ці:

  • Якщо потрібно нагріти велику площу, то часу потрібно витратити багато. Але цю проблему можна легко вирішити, якщо правильно розрахувати потужність. Тобто повільне нагрівання відбувається виключно в тих випадках, коли потужності мало на квадратуру кімнати.
  • Люди, які знаходяться дуже близько до приладу, можуть відчути нездужання, головний біль. Це може статися від будь-якого опалення, якщо воно занадто наближене до людини, тому що направляти промені і потік теплого повітря слід завжди в сторону і на відстані - ось і все!


Тому у керамічних обігрівачів переваги і недоліки ходять за руку і переходять з одного полюса до іншого.

Переваги та особливості керамічних обігрівачів

Панелі з керамікою останнім часом особливо стали популярними за багатьма привабливими причинами. І головні переваги обігрівачів є такі, як:

  1. Габарити. Цей нагрівальний прилад настільки компактний, що його часом важко помітити в приміщенні. Це стало причиною покупок його для маленьких кімнат, в яких важко розвернутися. Розміщення можливе на підлозі або на стіні.
  2. Комфорт. Обігрівач створює не тільки зручність в поводженні з ним, в естетиці споглядання (адже він часто випускається у вигляді відомої репродукції картини або в більш сучасному стилі - на вибір покупця), а ще й створює належні умови в приміщенні. Тому що повітря не стає їдким і гідким, не відчувається запах чадного газу, сухості або горілого пилу. Крім цього, тепло в кімнаті з'являється відразу після включення приладу і тримається довго після виключення.
  3. Потужність. Вона становить близько половини або одного з половиною кВт навіть при високій віддачі тепла. Це дуже економний варіант, якщо порівнювати з іншими видами обігрівачів, тобто багатьма видами.
  4. Вид і форма. Вони дуже привабливі. Над зовнішністю приладів працюють справжні фірмові дизайнери і враховують абсолютно всі смаки покупців. Це стосується і кольору, і моди, і стилю. При цьому нанесення будь-якого зображення на зовнішню стінку цілком можливо, якщо клієнт забажає.

Керамічні обігрівачі в інтернет-магазині VENECIA.IN.UA

Онлайн магазин Venecia.in.ua пропонує кожному клієнтові безкоштовну, але дуже важливу послугу: менеджер-фахівець з легкістю роз'яснить і відповість на будь-які ваші питання щодо індивідуальної ціни, плюсів і мінусів кожного керамічного обігрівача. Адже відомо, що ціна залежить від багатьох параметрів: когось більше цікавить дизайн, когось потужність, а когось ще - габарити. Тому звертайтеся прямо зараз!

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
23 + ? = 29
Введіть капчу*