Супер економні обігрівачі для квартири і будинки - чи варто купувати в Україні?

Супер економні обігрівачі - Фото

Покупці, які шукають супер економні обігрівачі в магазинах і на сайтах, мабуть, уже збилися зі шляху. А все тому, що економічні прилади купити можна, але на кожному сайті більше хвалять то масляний, то інфрачервоний, то конвекторний або вентиляторний з керамічним. Скільки видів є, стільки і хвалебних од зі словами «самий» та «супер». Насправді вибирати потрібно трохи по-іншому. І всі секрети цього нестандартного вибору найбільш економних обігрівачів, які все-таки проводяться, є на цій сторінці.

Що потрібно знати при виборі економного обігрівача?

Перш ніж піти в магазин або шукати інформацію на сайтах, дізнайтеся площу приміщення, яке ви будете опалювати, з висотою стелі. Може трапитися так, що, вибираючи потужність, вам краще буде придбати супер економне устаткування для опалення в трьох або двох одиницях. Краще три, але з різною потужністю, ніж один, але з економною потужністю і відсутністю можливості в різних умовах і різних кімнатах.

Економні обігрівачі - основні характеристики

Коли покупці йдуть в магазин, вони чомусь в будь-якому опалювальному приладі шукають високий ККД. Відкриваємо секрет: у них у всіх коефіцієнт корисної дії високий, тому що вони створені для віддачі максимуму тепла. Це стосується масляного, конвектора, інфрачервоного - абсолютно всіх.

Наступна характеристика - це швидкість, з якою нагрівається повітря або предмети. І тут потрібно вже звертати увагу на тип приладу не з позиції «масляний або інші» наприклад, а з позиції: «Мені за габаритами, вагою, способу монтажу, принципом роботи, швидкості нагрівання та охолодження, безпеку, ціни, підійде конвектор / тепловентилятор / інфрачервоний ... ».

І коли зроблений вибір за цими параметрами, слід звертати увагу на економні електрообігрівачі з точки зору потужності серед одиниць, що належать до одного з цих видів. Так і вибирають варіант економії зі словом «супер».

Економічні електрообігрівачі: порівняння по виду

  1. Інфрачервоні бувають з лампами і спіралями, з плівковою системою і гіпсокартонні. Особливістю цього суперприладу є здатність швидко нагрівати предмети, які потім діляться теплом із середовищем. Як промені сонця, вони гріють те, що попереду них. Ззаду може залишитися холодно, якщо кімната велика. Тому цей прилад краще використовувати для дачі, вулиці.
  2. Конвектор хороший для заміни центрального опалення і годиться для будь-якого типу приміщення. Конвектор гріє швидко і може з'єднуватися з іншими конвекторами в систему. Він безпечний, тепло зберігається досить довго.
  3. Тепловентилятор вважається дуже простим способом нагрівання. Але він годиться більше для складу, магазину та подібних приміщень, тому що охолоджується кімната швидко.
  4. Масляні обігрівачі нагріваються і добре утримують температуру. Але довго прогріває масло, і предмети залишаються холодними, тільки повітря тепле.
  5. Керамічні девайси одні із самих практичних для будинку, квартири, тому що швидко нагріваються, безпечні, довго утримують температуру, красиві, економлять місце.


Поради щодо економії на опаленні від «VENECIA.IN.UA»

Деякі поради, які додатково допомагають заощадити електроенергію завдяки опаленню:

  • Якщо ви вибрали конвектори, не один, то їх в квартирі можна об'єднати в систему. Так можна дійсно більше заощадити, тому що в різних закритих кімнатах вони зберігають ККД по максимуму і споживають менше енергії. Це за умови наявності міжкімнатних дверей.
  • Прилади повинні бути з термостатами: так можна заощадити і забезпечити безпеку, запобігши загоряння.
  • Важливо простежити, щоб приміщення було утеплене, інакше який сенс купувати економні обігрівачі в квартиру.

Економні електрообігрівачі Венеція в Україні можна вибрати на сайті нашого магазину від виробника. «VENECIA.IN.UA» пропонує найкращі сучасні моделі, серед яких економні настінні обігрівачі та безліч інших. В осінню пору для клієнтів діють акційні пропозиції.

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
28 + ? = 32
Введіть капчу*