Зима близько: прогноз погоди на 2020 рік в Україні

Зима близько! - Фото

Яка буде зима 2020 року в Україні? Хочеться тепла, яке нас цієї весни розбалувало. Хочеться ще заощаджувати на опаленні, врешті-решт! Але природа готує сюрпризи завжди, і кожен раз ми їх не чекаємо. Ось і майбутня погода, навіть з докладними прогнозами може здивувати. Але все-таки варто ознайомитися з думкою синоптиків, адже вона вже озвучена.

Прогнози на зиму-2020 на Україні

Довгострокові прогнози не надто тішать, бо примх взимку буде більш ніж достатньо. Грудень буде мінливим, дощовим і сніжним. А морози будуть сильними, але лише в перші дні січня.

Сніг лежатиме майже всю зиму. Відлига не буде довгостроковою, тому що морози все-таки протримаються, хоч часто і не з високою температурою. Зима в Україна 2020 все-таки буде холодною.
Початок зими, а точніше кінець листопада, буде морозним. Леонід Горбань, який вважається народним синоптиком, розповів, що мороз буде в цей період близько 2-4 градусів за Цельсієм, а іноді до 11 морозу.

Загалом, якщо описувати, то погода до новорічних свят буде схожою швидше на осінню. Буде і тепло, і холодно, зі снігом або дощем. Правда, мороз буде, десь близько 4-12 градусів за Цельсієм, з середини місяця. Іноді вони будуть в межах - 15 градусів. Це стосується всіх регіонів, крім заходу, де сніг і мороз будуть набагато раніше. Тому святкувати Новий рік варто відправитися в гори, щоб уникнути похмурого настрою і підвищеної вологості повітря на вулиці, що абсолютно псує настрій.
Січень буде весь холодним. Але сильний мороз буде присутній не в усіх областях. Погода буде холодною особливо в східній частині, куди прийде сибірський мороз, і це не гарантовано.
Лютий буде найхолоднішим. У січні і лютому холоду будуть досягати -20 градусів.
Цікаво, що європейська погода цього року буде також неоднаковою: все буде залежати від регіонального розміщення певної країни. Морози із Сибіру торкнуться тільки Україну, Польщу і Схід Європи. В інших частинах континенту буде відносно м'яко. Прогнози на 2020 (Україна) дуже різні і навіть суперечливі. І так буває майже завжди.

Яка буде зима 2020 року в Україні - думка інших синоптиків

Є ще одна думка синоптиків щодо того, яка зима очікується у нас, в Україні. Фахівці з США вважають, що грудень у нас буде теплим. І взагалі, зима їм бачиться короткою і відносно теплою. Всьому причиною - клімат.

Зима в Україна 2020: як не замерзнути?

Звичайно, вибирати, кому вірити - право кожного з нас. Але навіщо ж ризикувати, коли і так зрозуміло, що ця пора року дуже любить підносити сюрпризи? Навіщо мерзнути? Можна зустріти кожен холодний день, сидячи біля теплого обігрівача з чашкою гарячого чаю. І це стосується не тільки періоду сибірських морозів і снігу, а ще й періоду застуди від промокання в теплу, дощову зиму.

Магазин VENECIA.IN.UA пропонує найвигідніші і економічні обігрівачі Венеція, щоб коли почнеться холод, ви могли зігрітися і витратити мінімальну суму за це. Ми дбаємо про вас. Подбайте і ви про себе, а ми допоможемо вам в цьому прямо зараз!

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
11 + ? = 19
Введіть капчу*