Кварцові енергозберігаючі обігрівачі для квартири

Кварцові енергозберігаючі - Фото

Різновидом опалювального приладу є кварцові енергозберігаючі обігрівачі для квартири. Вони мають кілька підвидів, об'єднаних єдиною характеристикою, - в ряді елементів приладу використовується кварц.

Енергоефективність їх нижче, ніж у інфрачервоних керамічних панелей, представлених на нашому сайті, але й вони знайшли своє місце на українському ринку.

Види і принципи роботи обігрівачів кварцового типу

На ринку України можна купити кварцові обігрівачі для квартири енергозберігаючі двох видів:

  • Інфрачервоний. Нагрівальний елемент техніки є герметичною трубкою, зробленої з кварцового скла, з вольфрамової спіраллі. Під час нагрівання вона випускає промені інфрачервоного спектра, що обігрівають предмети, розташовані навколо.
  • Конвекційний. Створено на монолітній основі з кварцу. Нагрівання панелі здійснюється за допомогою резистивного нагрівача. Мова про нихромову спіраль, як і в інфрачервоній керамічній панелі. Це великий плюс, так як нікель-хромовий сплав набагато надійніше і довговічніше кварцової трубки.

Кварцові обігрівачі працюють в будь-якому приміщенні побутового, виробничого і комерційного призначення. Їх монтують на дачі, складі, в заміському будинку і будь-якому іншому місці. Причому конвекційні краще, ніж інфрачервоні з герметичною трубкою.

Основна відмінність між двома типами обігрівачів - в терміні служби. Ніхромова нитка запаюється в панель з кварцового піску, складаючи з нею одне ціле. Це забезпечує десятки років безперебійної служби. Тому, роблячи вибір, краще купити для дому кварцові обігрівачі конвекційні, а не інфрачервоні.

Недоліки кварцових обігрівачів

Серед основних мінусів - неможливість цілодобової роботи, істотна вага, висока температура робочої панелі, розтріскування, крихкість, червоне свічення спіралі, пожежонебезпека. Також недоліком є ​​висока ціна кварцових енергозберігаючих обігрівачів для будинку.

На настінні кварцові обігрівачі ціна стартує від тисячі гривень і до чотирьох, але, як свідчать відгуки, моделі подешевше малопотужні і можуть забезпечити тільки зональний обігрів невеликого простору.

Інфрачервоні обігрівачі Венеція від VENECIA.IN.UA

У нашому інтернет-магазині ви можете замовити більш ефективний і зручний варіант для обігріву будинку, офісу та інших приміщень - керамічну панель з ніхромового ниткою. Вона має безліч переваг в порівнянні з кварцовими обігрівачами, що забезпечують ефективне управління і довговічну роботу:

  • надійність;
  • безшумність;
  • естетичність;
  • теплоємність;
  • довговічність;
  • екологічність;
  • економічність;
  • комфортний клімат;
  • вологозахищеність;
  • пожежна безпека;
  • прийнятна ціна;
  • відсутність неприємних запахів.

Кожна модель є вдалим вибором і десятки років безперебійно служить, обігріваючи будинок в холоди, приносячи затишок і комфорт.

Всі моделі, представлені в магазині, відрізняються високою якістю, мають п'ятирічну гарантію від виробника, практичні і економічні. Використовуючи їх під час опалювального сезону, можна істотно заощадити на комунальних платежах, а також окупити їх придбання всього за пару місяців.

Телефонуйте, щоб замовити інфрочервоний керамічний обігрівач Венеція, дізнатися, скільки пристроїв знадобиться для опалення вашого приміщення, або задати будь-яке інше питання. Наш співробітник буде радий відповісти, підказати найкращій варіант. Ми допоможемо оформити замовлення в телефонному режимі. Вдалого вибору!

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
14 + ? = 23
Введіть капчу*