Теплий дім - державна програма в Україні. Умови та відгуки

Державна програма - Фото

З 2018 року в Україні діє державна програма Теплий дім. Це національна ініціатива по більш екологічному і цільовому витрачанню енергетичних ресурсів. Дізнатися подробиці про участь у Теплому домі і замовити інфрачервоні електрообігрівачі можна в нашій компанії.

Програма Теплий дім: що це і навіщо?

Житлова нерухомість в Україні представлена ​​1 млрд м2. 70-80% припадає на застаріле житло. Це панельні 9-поверхівки, а також горезвісні хрущовки.

Свого часу нерухомість подібного плану дозволила розселити комуналки, але це було досягнуто дорогою ціною - майже 99% багатоквартирних і приватних будинків на вторинному ринку побудовані без застосування енергозберігаючих технологій.

Величезні щілини між панелями, тріщини фасаду, розгерметизація швів призводять до величезних тепловтрат під час опалювального сезону. Це неприпустима розкіш для України. Тому держава пішла на крайні заходи:

  • З 01.12.20 всі споруджувальні будівлі повинні мати рівень енергоефективності "С". Це допоможе заощадити до 40% на опаленні.
  • З 2018 року власники житла, а також ОСББ можуть оформляти «теплі кредити».

Влада розраховує скоротити втрати енергії, раціонально використовувати її, перерозподіляючи на поточні потреби.

Що потрібно знати про програму Теплий дім?

Програма пропонує часткову компенсацію витрат на утеплення. Мова про повернення до ⅓ коштів, витрачених на пластикове скління вікон і балконів, закупівлю котлів, електрообігрівачів та інші заходи з підвищення енергоефективності будівель.

Завдяки теплим кредитам жителі України можуть використовувати енергоносії більш ефективно, заощаджуючи їх і зменшуючи витрати за комуналку.

Процедура оформлення кредиту на утеплення дуже проста:

  1. Необхідно запросити замірника, якщо плануєте поміняти вікна або поставити балкон, зробити теплі підлоги або утеплення, щоб провести точний розрахунок вартості.
  2. Звернутися з рахунком-фактурою в банк, передати сертифікати на продукцію, якщо потрібно. Оплатити початковий внесок + разову комісію (10 + 3% від загальної суми кредиту).
  3. По завершенні покупки і монтажних робіт необхідно надати в банк документ, який підтверджує це, і оформити кредит.

Увага! Термін кредитування становить до 3-х років. Держава компенсує від 20 до 35% витрат на утеплення, але не більше 10-14 тис.грн. Сума кредиту не повинна перевищувати 50 000 грн.

Компенсація перераховується в I-II місяці з моменту оформлення кредитної програми Теплий дім.

При оформленні:

  • до 8 календарного дня місяця компенсацію нарахують до 25 числа;
  • після 8 числа - до 25 числа наступного місяця.

Дострокове погашення кредиту Теплий дім в Україні можливо тільки після зарахування державної компенсації.

Популярність і відгуки

Працює програма Теплий дім з 2018 року і за минулий час отримала загальне народне визнання. Нею скористалися багато жителів України. У державній програмі Теплий дім з 2018 бере участь кілька банків, серед яких «Ощадбанк», «УКРГАЗБАНК», «Приватбанк».

Статистика по Укргазбанку

Число учасників програми

Загальна сума оформлених кредитів

Компенсація за державний рахунок

55558 чоловік

1233,94 млн. Грн

454,16 млн. Грн

 

Відгуки про програму Теплий дім позитивні. Участь великих банків, прозорі умови оформлення, мінімальний перший внесок і повернення 30-35% витрат роблять кредити за програмою для ЖК Теплий дім дуже затребуваним.

Купити електрообігрівачі за програмою Теплий дім

Якщо ви бажаєте зробити дійсно раціональне утеплення будинку, ви можете придбати в нашому інтернет-магазині електрообігрівачі Венеція. Ця українська торгова марка викликала фурор на ринку енергозберігаючих технологій.

Висока якість техніки дозволяє експлуатувати її без збоїв і обслуговування до 20-25 років. Керамічні панелі не потрібно готувати до опалювального сезону. Досить включити вилку в розетку і налаштувати терморегулятор на комфортну температуру.

Техніка забезпечує:

  • ККД до 90 відсотків.
  • 60-30% економії при переході з газового та електричного котла.
  • Корисне для здоров'я довгохвильове інфрачервоне випромінювання.

Телефонуйте, щоб отримати консультацію по продукції, замовити розрахунок теплоспоживання або зробити замовлення. З обігрівачами Венеція ваші зими будуть м'якими та комфортними!

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
31 + ? = 38
Введіть капчу*