Обігрівач, який не сушить повітря: як вибрати?

Обігрівач який не сушить повітря - Фото

В опис безпеки обігрівача також включається здатність не осушувати. І багато покупців шукають відповідний електричний прилад такого типу, особливо для дитячої кімнати. Осушення часто пов'язують з горінням. Як правильно вибрати обігрівач, який не сушить повітря? Про це ми розповімо далі.

Вся правда про обігрівачі, які не сушать повітря

Так, сухе повітря заважає функції самоочищення трахеї, наприклад. Це може бути причиною сприйнятливості до різних інфекцій і респіраторних захворювань. Сухе і тепле повітря знижує опірність організму і уповільнює роботу імунної системи. Тому оптимальна вологість в спальні становить 40-60%. Щоб мати можливість контролювати вологість, варто купити просту домашню метеостанцію або спеціальний годинник з вбудованим вимірником вологості.

Які обігрівачі не сушать повітря?

Коли ми говоримо про сухе повітря або горінні за допомогою обігрівача, варто назвати ці два процеси забезпеченням комфорту під час опалення. І серед усіх видів обігрівачів дійсно є кілька варіантів, створених спеціально для цього. Звичайно, якщо занадто підняти ними температуру в кімнаті до задухи або підпалити поруч газову плиту або камін на дровах, тоді хтось скаже, що ці обігрівачі шкідливі і сушать повітря. Але чи буде це справедливо і правдиво?

  1. Керамічні обігрівачі завоювали тут першість, оскільки їх конструкція не дозволяє кисню контактувати зі спіраллю, а значить, повітря не окислюється від нагрівання. Далі комфорт забезпечується завдяки принципу роботи приладу. Наприклад, він добре віддає тепло і нагрівається швидко, вважається безпечним і комфортним.
  2. У інфрачервоних моделей також спіралі захищені від контакту з киснем. Ні спалювати, ні обпалювати вони не можуть в тому числі і завдяки безпеки, забезпеченої терморегуляторами.
  3. Конвектори електричні теж не осушують повітря. Хоча іноді пил, потрапляючи на ТЕН, може давати неприємний запах, якщо його багато (наприклад під час прибирання в кімнаті).
  4. Поверхня масляних обігрівачів може контактувати з киснем тільки зовні, так як ТЕН опущений в масло повністю.


Магазин обігрівачів українського виробництва VENECIA.IN.UA пропонує вам максимально нешкідливі керамічні обігрівачі, які не сушать повітря (ціна прийнятна для кожного покупця), або іншою мовою, опалювальний прилад, який забезпечить максимальний комфорт під час опалення квартири або будинку. Не вірите? Звертайтеся до менеджера сайту і запитайте його, як користуватися обігрівачем так, щоб було приємно перебувати в кімнаті.

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
36 + ? = 40
Введіть капчу*