Який обігрівач для балкона і лоджії краще? Характеристика

Обігрівач для балкона і лоджі - Фото

Замість того, щоб ховатися в квартирі від холоду, подумайте про обігрівачі для балкона або лоджії. Є багато стильних, доступних і економічних обігрівачів для балкона, так що ви можете насолоджуватися своїм відкритим простором круглий рік.

Який обігрівач краще підійде для балкона?

Настінний обігрівач для балкона - прекрасний варіант. Він легко переноситься і може зберігатися в гаражі в міжсезоння. Працює на електриці.

Настінні або стельові нагрівачі є популярним вибором, оскільки вони взагалі не займають жодної площі. Вони є хорошим вибором для сім'ї з маленькими дітьми, яким в будь-якому випадку було б цікаво доторкнутися до пристрою. Завдяки їх високому становищу, майже всі настінні або стельові обігрівачі працюють на електриці.

Підвісні обігрівачі - це невеликі пристрої, які в більшості випадків нагадують підвісні світильники. Вони працюють за допомогою електрики.

Там, де настінний або стельовий монтаж обігрівача для лоджії неможливий, можна використовувати затискачі для кріплення нагрівачів до стійок, поручнів або парасольок. Це займе кілька секунд. В якості альтернативи є ряд елегантних автономних обігрівачів, які підходять для балкона.

Устаткування для парасольок - це те, про що ви думаєте: електричний прилад, який кріпиться до нижньої частини парасольки, щоб зберегти простір навколо столу в теплі. Він є відмінним джерелом світла.

Інфрачервоний обігрівач для балкона - це ідеальний і практичний обігрів. Завдяки своєму стриманому стилю він впишеться в будь-який інтер'єр. Вони також прості у використанні і не вимагають особливого обслуговування. Експлуатаційні витрати низькі, і ви можете встановити таймер для економії енергії

Зокрема, ми рекомендуємо використовувати погодостійкі нагрівачі, які є компактними, легкими і можуть бути або залишені на цілий рік, або зберігатися, коли вони не використовуються.

Устаткування з високою продуктивністю є ідеальним і стильним варіантом для великої площі.

Якщо ваш балкон захищений, можуть бути випадки, коли ви захочете вимкнути тепло. У цьому випадку виберіть обладнання з вбудованим контролером і пультом дистанційного керування.

Обігрівачі для балкона і лоджії: характеристика

Тепловентилятор швидко нагріває приміщення, посилаючи його гарячі потоки в простір.

Робота конвекторних обігрівачів заснована на принципі повітряної конвекції. Такі пристрої дуже швидко і рівномірно нагрівають приміщення за рахунок постійного потоку теплого повітря.

Вони мають такі переваги:

  1. Швидко обігрівають кімнату.
  2. Не шумлять.
  3. Оснащені спеціальними датчиками, які постійно підтримують необхідну температуру в приміщенні.
  4. У більшості випадків мають функцію захисту від перегрівання.
  5. Прості в установці.


Інтернет-магазин «VENECIA.IN.UA» - обігрівачі на будь-який смак

Власники невеликих квартир часто скаржаться на брак вільного місця. Для цього необхідно встановити на балконі додаткове джерело тепла - економічний обігрівач Венеція, який продається в магазині VENECIA.IN.UA.

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
2 + ? = 10
Введіть капчу*