Який обігрівач краще для будинку і квартири? Порівняння та відгуки

Який обігрівач краще для будинку і квартири? - Фото

Є не так багато основних типів електрообігрівачів для будинку. Тому вибирати їх не особливо складно, головне розглянути, як працює кожен з них. Який обігрівач краще? Давайте прямо зараз розберемося разом!

Який обігрівач краще для квартири або будинку: види і особливості кожного.

Почнемо з того, що вони діляться на кілька видів, і кожен з них працює по-своєму. спочатку слід ознайомитися, і тільки потім вирішити, який обігрівач краще вибрати.

1. Масляний обігрівач, це свого роду батарея, як в центральному опаленні. Тільки вона на ніжках, всередині без води, але з маслом, яке здатне нагріватися, а включається він в розетку і живиться електроенергією. Цей прилад займає небагато місця, якісно прогріває кімнату, хоч і розганяється дуже довго. Вся справа в тому, що масло всередині прогрівається дуже довго. Це пристрій через тривале нагрівання відносно більше витрачає енергії в порівнянні з іншими приладами. На ньому можна сушити мокру білизну, але в той же час воно не регулює віддачу тепла, тому може обпалити, якщо дитина підійде занадто близько. І серед обігрівачів для будинку, цей краще не купувати для кімнати з підвищеною відносною вологістю.

2. Інфрачервоний обігрівач працює взагалі по-іншому. Він здатний швидко нагрівати площу, але робить це вельми незвично, тому що нагріває не повітря, а перш за все речі, стелю і стіни - все, на що ви його направляєте. Особливо це добре навіть не для закритого простору, а для балкона, навісу, ганку, де ви хочете посидіти в колі близьких за чашкою чаю. Якщо хочете опалювати будинок або квартиру, потрібно розуміти, що предмети, нагріті від цього приладу, віддають тепло навколо. Але за ним може залишатися холодно, поки цього не станеться. Згадайте, як гріє сонячний промінь і потім подумайте, який обігрівач вибрати краще.

3. Конвектор цінується за економію місця, компактність, можливість заощадити. Він може розміщуватися на стіні або на підлозі. Вибирати його потрібно обережно: товсті стінки конвектора більше підійдуть, якщо ви плануєте користуватися ним постійно, для гарантії безпеки. Цієї хитрощі не знають багато людей. Цей прилад щодо інших недорогий. Вважається найкращим обігрівачем для квартири і будинку, тому що за параметрами підходить кругом. Якщо кімнат кілька, можна з'єднати з кожної по конвектору в єдину опалювальну систему - і ніяких труб з газом і біганини з оформленням документів на дозвіл!

4. Керамічний вважається самим екологічним. Він нізащо не буде поширювати неприємний запах, тому що обогрівальний елемент всередині дуже добре захований від повітря. Його можна як картину розмістити на стіні в будь-якій кімнаті. Тепло затримує довго, нагрівається швидко. Цей обігрівач найсучасніший і модний, тому що практичний і безпечний.

5. Тепловентилятор - це скоріше рішення для магазину, в якому людині потрібно погрітися на протязі деякого часу. Коли він вимикається, в приміщенні стає майже відразу холодно. Крім того, він захоплює і нагріває повітря разом з пилом, яке може недобре пахнути. Звук від вентилятора відволікає. Напевно, так не працюють кращі обігрівачі, якщо тільки вони не потрібні для технічної кімнати.

Кращі обігрівачі для дому

тепловентилятор

масляний

інфрачервоний

конвектор

керамічний

Економічність

Ні

Ні

Так

Так

Так

Швидкість нагрівання приміщення

Так

Ні

Так

Так

Так

Не сушить повітря

Сушить

Не сушить

Не сушить

Не сушить

Не сушить

Запах відсутній

Присутній

Відсутній

Відсутній

Відсутній

Відсутній

Пожежна безпека

Ні

Ні

Так

Так

Так

Інертність

Ні

Так

Так

Так

Так

Додаткові функції

Ні

Ні

Так

Так

Так

Який обігрівач краще вибрати для будинку і квартири? Пошукайте у нас!

Звичайно, ситуації є різні, і ми не можемо говорити про те, що один опалювальний прилад поганий, а другий - хороший. В кожному випадку потрібен індивідуальний підхід. Оцініть параметри - і вибирайте. А магазин електричних обігрівачів «VENECIA.IN.UA» допоможе вам розібратися в нюансах і підкаже, який обігрівач Венеція краще купити.

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
10 + ? = 19
Введіть капчу*