Що вибрати інфрачервоний обігрівач або теплу підлогу?

Інфрачервоний обігрівач або теплу підлогу? - Фото

Нас часто запитують, що краще тепла підлога або інфрачервоний обігрівач, особливо щодо ванних кімнат. Це дуже різні технології. Ви, напевно, чули про переваги як електричної теплої підлоги, так і інфрачервоного опалення. Але коли справа доходить до вибору між ними, це не завжди може бути очевидним.

ІЧ-обігрівач або тепла підлога: характеристики обох технологій

Що таке підлога з підігрівом? Ідея полягає в тому, що тепло піднімається і обігріває всю кімнату, на відміну від обігріву з боків за допомогою радіаторів. Це популярний вибір для ванних кімнат, тому що він допомагає зігрівати ваші ноги. У місцях де підлога зазвичай не покрита килимовим покриттям може бути холодно!

Різниця у встановленні ІЧ обігрівача і теплої підлоги

Встановлення підлогового опалення не є швидким і може бути досить незручним. Залежно від типу встановлення зазвичай займає від кількох днів до тижня!

Асортимент інфрачервоних обігрівачів є ідеальним і найбільш економічно вигідним вибором для тих, хто хоче змінити або доповнити свою нинішню систему обігріву, починаючи від ультрасучасного і елегантного дизайну і закінчуючи ефективністю.

Одним з очевидних переваг інфрачервоного опалення є те, що його можна легко встановити - ви просто підключаєте і монтуєте на стіну і насолоджуєтеся своєю новою затишною кімнатою.

А ось встановлення підігріву підлоги може зайняти до декількох тижнів, цей етап є тривалим, і кімната повністю непридатна протягом всього процесу.

Переваги та недоліки даної техніки

Якщо говорити про плюси і мінуси ІЧ-обігрівачів і теплої підлоги, то можна виділити наступні:

  1. Встановлення інфрачервоної системи меншої потужності обійдеться приблизно вдвічі дешевше, ніж монтаж підлогового опалення, що забезпечує такий же рівень тепла.
  2. Інфрачервоне випромінювання більш спрямоване - тепло не губиться з протягами.
  3. ІЧ-обігрівач направляє тепло безпосередньо на вас, а також на все, що оточує. Якщо розмістити панелі на стелі, вони будуть обігрівати не тільки підлогу, а й все інше!
  4. Обігрів підлоги не проникає в стіни і не допомагає висушити їх.
  5. Набагато простіше в установці ІЧ-обігрівачів.
  6. Тепло залишається в стінах і меблів і продовжують випромінюватися після виключення обігрівача. Тепло легше втрачається при обігріві підлоги, яке працює в основному за рахунок конвекції.
  7. Інфрачервоне випромінювання є більш економічним через відсутність шарів ізоляції в порівнянні з підігрівом підлоги. Багато енергії витрачається перш, ніж тепло досягне кімнати. Це означає, що в цілому ІЧ вимагає менше потужності, ніж підлога з підігрівом!

Що краще - тепла підлога або інфрачервоний обігрівач?

Підлогу з підігрівом слід встановлювати як розкіш, а не як засіб енергозбереження. Це, ймовірно, не окупиться за рахунок економії ваших рахунків за опалення, але збереже ваші ноги в теплі!

Інфрачервоний обігрівач Венеція є зручним джерелом тепла і більш ефективним варіантом. Завдяки сучасному дизайну і естетики, а також передовим, більш екологічним технологіям ІЧ опалення допоможе вам платити менше, як на початковому етапі, так і в довгостроковій перспективі.

Якщо вам потрібна допомога у визначенні того, який ІЧ прилад призначений для вас, ви можете зателефонувати нам. Також варто почитати відгуки і подивитися на сайті магазина Venecia.in ua

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
38 + ? = 45
Введіть капчу*