Електроопалення вигідніше газового? Відповідь на найпопулярніші питання

Електроопалення вигідніше - Фото

Чому електроопалення вигідніше газового? Тому-що газовий котел коштує 10-15 тис грн СТІЛЬКИ Ж КОШТУЄ встановлення електроопалення з усім обладнанням і роботою! Газовий котел гріє воду в системі і весь будинок прогрівається рівномірно. А при електричному опаленні (біо-конвекторах і керамічних обігрівачів) кожна кімната опалюється окремо за заданим графіком. У цьому велика економія. Наприклад в 8 ранку ви йдете на роботу і автоматика відключає опалення, а о 16 годині включає опалення і до вашого приходу в будинку тепло, а електрику не споживають 8 годин. А це вже економія 20-30%. На ніч можна виставити температуру в спальні + 24, а на кухні і в коридорі +18, але в 6 ранку автоматика нагріє кухню до +23 градусів і в ній снідати буде тепло. Максимально ефективно використовується тепло і витрата електроенергії. В системі з газовим котлом таке не можливо. Там два режими: ВКЛ і ВИКЛ.

Оформлення пільгового тарифу: 3000 кВт в місяць по 90 коп. вдень і 45 КОП ВНОЧІ. Встановлення двозонних лічильників. Розробка проекту, узгодження в Обленерго. Оформлення документів. Підвищення виділеної потужності лінії. Легалізація та узаконення електро установок. Розрахунок проводів і захисних автоматів.

Монтаж електрики, електро котлів, конвекторів, підлог. Установка автоматики яка захистить мережу від перевантажень. Установка стабілізаторів напруги. Наявність газу в будинку ніяк не впливає на оформлення і установку електро опалення !!! Все можна!

Опалення електрикою ЦЕ:

- Вигідно. Опалення електрикою обходиться на 40% дешевше, ніж опалення газом;

- Чи комфортно. Електробатареї не потрібно контролювати. Весь контроль робить автоматика. Ви тільки задаєте бажану температуру приміщення.

- Справедливо. Електрику неможливо розбавити. На відміну від газу.

- Дешево. Вночі ціна 1 кВт всього 45 копійок.

- Безпечно. Згідно статистики в Україні від газу вмирає в 11 разів більше людей, ніж від електрики.

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
30 + ? = 34
Введіть капчу*