Електрообігрівачі нового покоління: наскільки економні і чи варто витрачати гроші?

Електрообігрівачі нового покоління - Фото

В наші холодні зими з централізованим опаленням стало вигідно використовувати електрообігрівачі нового покоління. Розробники намагаються створити всі кращі моделі для максимальної ефективності і економічності: щоб обігріти велику площу, витратити мінімум електрики, і зробити заміський будинок або офіс затишними. Сучасні моделі мають безліч переваг і секретів, з якими варто познайомитися детально.

Економічні електрообігрівачі нового покоління: особливості та рекомендації

Перш за все, обігрівачі нового покоління називаються так, тому що відносяться до найостанніших, сучасних розробок. У них більш прогресивні характеристики і часом набагато більше позитивних рис, ніж у старих моделей. Сюди входять і габарити, і економічність, вага, зовнішний вигляд і інше.

Обігрівачі сучасного типу бувають декількох видів. Економічні обігрівачі нового зразка не належать до жодного з них, тому що найекономічнішого серед них ми вибрати не можемо: багато нюансів.

Так ось, є такі види:

  • інфрачервоний;
  • тепловентилятор;
  • керамічна панель.

Інші види вже не вважаються новинкою, вони залишилися в минулому поколінні. Тому що у них характеристики не схожі з цими.

  • Інфрачервоні здатні нагрівати не повітря, а предмети і людину, а вони потім уже самі діляться теплом з простором. Правда, на це йде відносно багато електроенергії.
  • Керамічні вважаються топовими, тому що економічні і не мають великих габаритів, нагрівають простір дуже швидко і утримують тепло довго. Їх також часто називають біоконвекторамі.
  • Тепловентилятори здатні швидко нагрівати повітря в кімнаті за допомогою особливої ​​системи нагнітання повітря.

Вибирати їх варто, мабуть, за місцем використання. Для квартири або будинку краще підійде керамічний. В офісі, школі, залі і подібним їм приміщень більше підійде тепловентилятор, тому що після включення повітря швидко охолоджується. А для дачі, вулиці, навісу кращим варіантом вважається інфрачервоний.

Електрообігрівачі нового покоління - головні секрети і поради

Наступні критерії вибору економічної моделі будуть такими:

  1. Як електроприлад економить енергію щодо простору.
  2. Як просто монтується обрана модель і чи потрібно кликати для цього фахівців. Настінні електрообігрівачі нового покоління економічні в плані простору, а значить додаткового комфорту. Іноді моделі просто непомітні.
  3. Як прилад регулює тепло, наскільки точно - адже потрібно заощадити.
  4. Наскільки безпечною буде обрана модель. Тут найвигіднішими вважаються моделі з терморегуляторами, тому що під час замикання вони не запалюються.

Ось ще деякі секрети:

  1. Керамічні обігрівачі споживають електроенергії на 30% менше за інших, тому що затримують тепло, розжарюючись.
  2. Слід звернути увагу на утеплення будівлі, щоб економити на електроенергії під час опалення.
  3. Важливо, чи буде обігрівач основним джерелом тепла або додатковим.
  4. Потрібно розрахувати параметри приміщення: висоту стель, площа, поверх, утеплення - все взяти до уваги.
  5. Визначення потужності і здатність обігріву певної площі мають одне з ключових значень.

Ось одна порада з розрахунку:

Для маленької квадратури можна придбати прилад на 10м кв. з потужністю 1 кВт. Наприклад, якщо 16 кв., То 1,6 кВт вистачить з головою.

Рейтинг електрообігрівачів нового покоління

Обігрівач, тип

Площа

Потужність

Інфрачервоний

9 кв. м/ 24 кв. м

900 Вт/ 2400 Вт

Керамічний обігрівач

10 кв. м/ 31 кв. м

350 Вт/1400 Вт

Тепловентилятор

8 кв. м/ 20 кв. м

800 Вт/ 200 Вт

За цими даними, які надають самі виробники, виходить, що для будинку вигідніше купити керамічний варіант.

Сьогодні вигідно купувати електрообігрівачі нового покоління: Україна пропонує широкий спектр виробників. Серед них Venecia, яка вже завоювала безліч покупців завдяки вигідних пропозицій. Електрообігрівачі Venecia для дачі, будинку, квартири або офісу мають привабливі ціни і якість. Магазин VENECIA.IN.UA може радити, ділитися секретами. А право вибору економічного обігрівача залишається завжди покупцям!

Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*
16 + ? = 22
Введіть капчу*